Retssager

VI ER EKSPERTER I AT FØRE RETSSAGER INDEN FOR PERSONSKADER, HVOR VI GØR VORES YPPERSTE FOR AT FORFØLGE ELLER BESKYTTE LIGE NETOP DINE INTERESSER.

En central del af vores arbejde som advokater er netop at gå i retten!

Har du en sag, der skal føres ved domstolene?

De færreste sager starter som retssager, og det er da også noget, som de fleste helst vil undgå. Det er ofte en lang og hård proces at gennemføre en retssag i forbindelse med en personskade. Desværre er det ofte nødvendigt for at opnå det, som man har krav på.

Behovet for en retssag kan opstå på mange forskellige måder, men har du en tvist, hvor du ikke kan finde en løsning med din modpart, kan en retssag være den eneste mulighed.

Vi har hver især vundet mange sager for vores klienter i både by- og landsretterne. 

Vi har opnået en meget stor retssagserfaring inden for behandling af personskader, hvilket kan være altafgørende, når din sag skal føres foran en eller flere dommere.

Vi rådgiver dig gennem hele processen, og vi rådgiver dig løbende om, hvorvidt sagen fortsat bør forfølges ved domstolene eller ej.

Når privatpersoner fører retssag, vil der ofte være mulighed for, at omkostningerne til advokat kan dækkes via forsikring (retshjælp), fri proces eller gennem en fagforening. Det undersøger vi altid, inden vi går i gang med behandlingen af din sag.

VI SIDDER KLAR TIL AT TAGE HÅND OM DIN SAG

RING TIL OS PÅ: 71 99 29 29