Kroer\Fink Advokater søger en advokatsekretær/juridisk assistent

Kroer\Fink Advokater søger en dygtig advokatsekretær/juridisk assistent til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. 

Om jobbet 

Vi tilbyder derfor et spændende, varieret og alsidigt job, hvor du vil varetage en række praktiske og service-orienterede opgaver sammen med traditionelle advokatsekretær-opgaver. 

Vi søger en person, der kan arbejde struktureret og selvstændigt med friststyring og opfølgning, som er udadvendt, ansvarsfuld og serviceminded, og som samtidig er dygtig til at skrive og arbejde med sagsportalen i retssager. 

Vi har en travl hverdag med et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på kvalitet og tilgængelighed i forhold til kontorets klienter og interessenter i øvrigt. 

Kandidater med erfaring inden for erstatningsret- & forsikringsret og/eller med bogholderi vil blive foretrukket. 

Om Kroer\Fink Advokater 

Kroer\Fink Advokater er et mindre advokatkontor specialiseret i erstatnings- og forsikringsret beliggende på Amager. Kontoret beskæftiger ud over dig 5 advokater, 1 advokatsekretær, 1 sekretærelev og to studentermedhjælpere. 

Vi repræsenterer skadelidte i sager mod myndigheder & forsikrings- og pensionsselskaber og samarbejder med en række patient- og fagforeninger. 

Du kan læse mere om os på www.kroerfink.dk. 

Interesseret? 

Har en stilling som advokatsekretær/juridisk assistent hos Kroer\Fink Advokater fanget din interesse, så bedes du venligst sende en ansøgning med CV samt relevante bilag hurtigst muligt og senest den 20. november 2023 til Kroer\Fink Advokater, att. advokat Søren Kroer, Amager Strandvej 158 d, st.th., 2300 København S eller til sk@kroerfink.dk

Der vil løbende blive afholdt samtaler, når ansøgninger modtages. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kroer på telefonnummer 2815 1142.